Страхова компанія ІНГО застрахувала спортсменів, спортсменок та штаб олімпійської збірної України, які представляють нашу країну на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі. ІНГО продовжує підтримувати українських атлетів та є офіційним страховим партнером Національного Олімпійського Комітету з лютого 2019 року.

Спортсмени та члени штабу застраховані за найкращою програмою, яка включає покриття медичних витрат, страхування від нещасних випадків, а також покриття витрат на евакуацію у разі необхідності. ІНГО також забезпечила страхування багажу та особистих речей учасників олімпійської збірної, що гарантує захист від можливих фінансових втрат під час перебування в Парижі.

«Ми раді бути частиною підтримки нашої олімпійської збірної в цей важливий момент», – зазначив голова правління ІНГО Ігор Гордієнко. – «Наші спортсмени демонструють неймовірну мужність та наполегливість, і ми прагнемо забезпечити їм максимальну безпеку та спокій, щоб вони могли зосередитися на досягненні найкращих результатів».
Ігор Гордієнко, голова правління ІНГО

Президент НОК України Вадим Гутцайт зазначив, що незважаючи на війну в Україні, той факт, що на змаганнях в Парижі взагалі є український прапор та українська команда - це вже інша історія незалежної України. «Це вже перемога бути тут», – сказав він. – «Зараз найтяжча Олімпіада для нашої країни, наших спортсменів та для мене особисто. Я впевнений, що в світі всі хочуть миру, і ми хочемо звільнити наші території, хочемо перемогти та закінчити війну». Вадим Гутцайт подякував спортсменам, які змогли вибороти ліцензії на участь у змаганні, і тепер ми говоримо всьому світу, що Україна була, є і буде.

Страхова компанія ІНГО бажає усім українським спортсменам успіхів та перемог на Олімпійських іграх 2024 у Парижі. Віримо, що наша підтримка стане додатковим стимулом для нових досягнень і підкорення спортивних вершин.

Разом до перемоги!

Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!