Страхова компанія ІНГО продовжує надавати допомогу військовим. Як ми і обіцяли раніше, замість урочистостей до власного 30-річчя, компанія спрямувала кошти на більш важливі потреби – допомогу нашим захисникам. У червні завдяки нашій підтримці Благодійний Фонд «Для вільних людей» придбав та доставив першокласне обладнання для радіоелектронної боротьби (РЕБ), яке наразі є надзвичайно важливим для наших військових на передовій.

Як зазначив керівник БФ «Для вільних людей» Сергій Джевага, рішення інвестувати в РЕБ виникло після детальних консультацій з військовими експертами. За їхніми оцінками, сучасне обладнання РЕБ значно підвищує ефективність захисту та збереження життя наших вояків. Проте, на жаль, ринок такого обладнання переповнений неякісними товарами та недобросовісними постачальниками. Після ретельного пошуку та аналізу фонд знайшов надійного виробника, що здатен виготовити РЕБ з необхідними характеристиками. Бюджет проекту склав 900 000 грн.

ІНГО підтримує БФ «Для вільних людей» від початку його створення, тому і цього разу компанія повністю профінансувала цей проект. Незважаючи на проблеми в логістиці і на митниці, завдяки спільним зусиллям та наполегливості довгоочікувані РЕБ отримали 11 червня і вже за 4 дні доставили на передову.

«Ми віримо, що кожен повинен зробити свій внесок у перемогу та відновлення нашої країни», - говорить Сергій Джевага. – «Якщо ми можемо допомогти, - маємо це робити. Незважаючи на будь-які труднощі, зберігаємо віру в краще майбутнє і продовжуємо допомагати тим, хто цього потребує. На мою особисту думку багатьом компаніям треба брати приклад з СК ІНГО! Я особисто та мої колеги дуже вдячні за таку позицію компанії і постійну підтримку нашого фонду і наших захисників»
Сергій Джевага, керівник БФ «Для вільних людей»

Страхова компанія ІНГО завжди прагне робити більше, ніж просто виконувати свої основні функції. Ми хочемо бути відповідальної компанією, особливо в такий непростий час для нашої країни. Тому будемо й надалі не тільки забезпечувати фінансову безпеку наших клієнтів, але й робити свій внесок у захист країни та підтримку війська. ІНГО завжди залишатиметься поруч із нашими захисниками та всіма, хто потребує підтримки.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!