Страхова компанія ІНГО посіла 4 позицію за показником зібраних премій в переліку найбільших страховиків України, який оприлюднив проєкт ПРІМА НАСУ. Відповідно до даних Національної Асоціації Страховиків України (НАСУ), компанія зібрала 1,527 млрд грн страхових премій.

Особливої уваги заслуговує сегмент добровільного медичного страхування, де ІНГО зайняла третю позицію, зібравши 342,5 млн грн. Компанія щороку демонструє зростання премій та виплат у сегменті добровільного медичного страхування, що говорить про збільшення популярності цього виду та покращення сервісу від ІНГО. Найбільш яскраво тенденція проявляється в корпоративному сегменті.

У той же час, на ринку «Зелена картка» ІНГО поступилася своєю позицією в топ-5, що може вказувати на зростаючу конкуренцію в цьому сегменті. Проте, загальні показники компанії свідчать про стабільну присутність на ринку та стійке зростання.

За даними регулятора, станом на кінець червня 2024 року на страховому ринку України працюють 78 ризикових страховиків, 12 спеціалізуються на страхуванні життя.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!