29 лютого 2024 року відбулося нагородження переможців щорічної премії від журнала «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та ділового портала Delo.ua. Цього року премія видалася врожайною для ІНГО. Компанія отримала аж чотири нагороди з різних напрямків страхової діяльності:

  • 1 місце – лідер у страхуванні воєнних ризиків,
  • 2 місце – лідер медичного страхування,
  • 3 місце - найкращий корпоративний страховий партнер.
  • ТОП-5 у номінації «Страховик року у Агро».

Переможці визначалися у два етапи. Перший етап передбачав онлайн голосування, яке визначило ТОП-10 фінустанов у кожній з номінацій.

На другому етапі експертне журі визначало ТОП-5 найкращих страховиків у кожному сегменті страхового ринку, які і отримали звання «Лідер страхового ринку».

Цьогорічні нагороди – результат стратегічної роботи команди у надскладний для всієї країни, та бізнесу зокрема, час. Так, ІНГО одна з перших страхових компаній України почала впроваджувати програми страхування від воєнних ризиків як для приватних (фізичних) осіб, так і для бізнесу – корпоративне страхування. Сьогодні таке покриття можливе для майна (рухомого та нерухомого), життя та здоров'я цивільних осіб – так звана «пасивна участь у війні», а також є окремі програми у напрямку агрострахування.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!