Оформіть медичну страховку для цілої родини прямо в Добробуті: отримайте персональну консультацію та скористайтеся знижкою

В партнерстві – найбільша сила. Подумали ми, і разом з медичною мережею Добробут створили наш Доброполіс – програму комплексного медичного страхування для дорослих та діток, що забезпечує повний медичний супровід для вашої родини на базі клінік Добробут.

Але і цього нам виявилося замало, і разом з нашим партнером ми пішли далі, щоб бути ближчими, зручнішими та доступнішими для наших клієнтів.

Результат такий. Відтепер щотижня на базі Добробуту працює наша мобільна точка продажу Доброполісів. І саме там ви можете отримати усі відповіді про програму страхування: як вона працює, що входить, хто може бути застрахований – відповімо на усі ваши запитання. А головне – тільки на мобільній точці ви можете отримати знижку 10%.

Нагадаємо, що Доброполіс існує в двох форматах:

  • «Доброполіс екстрений» для невідкладних станів, коли бригада лікарів потрібна тут і зараз: інфаркт, інсульт, травми, загострення хронічних хвороб, гострий аппендицит тощо
  • Та «Доброполіс на кожен день», що протягом цілого року забезпечує вашу родину повним комплексом амбулаторно-поліклінічної та стаціонарної допомоги від медичних фахівців «Добробуту»: консультації лікарів, медичні послуги на дому, аналізи, інструментальна діагностика, масаж та інше.

Мобільна точка продажу працює раз на тиждень. Щотижня локація змінюється. Інформацію про наступні точки продажу шукайте в наших соцмережах.

Бережіть себе і будьте здорові!

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!