ПрАТ АСК «ІНГО Україна» спільно з партнером – Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) – пропонує сервіс оформлення страхового полісу через месенджер Viber. Послуга доступна для всіх власників транспортних засобів, незалежно від того, в якому банку вони обслуговуються.

Для початку оформлення полісу, необхідно перейти з паблік-аккаунту ПУМБ у Viber до діалогів. Після цього в меню онлайн-банкінгу ПУМБ у Viber перейти в розділ «Послуги» /«Автоцивілка (ОСЦПВО)». 

Процес оформлення займає близько 5 хвилин. Потрібно внести дані паспорта, ІПН та інформацію про транспортний засіб (назву населеного пункту або номер сервісного центру МВС, в якому зареєстровано авто, та об’єм двигуна). Наразі через Viber можна оформити «Автоцивілку» для легкового авто, що не використовується в якості таксі або пільговими категоріями населення.  

Згідно з українським законодавством, поліс ОСЦПВ може випускатися як в паперовому, так і в електронному вигляді. Оформлення страховки у Viber передбачає обидва варіанти. При оформленні паперового полісу він буде безкоштовно доставлений на вказану адресу протягом 3-5 робочих днів. Оформлюючи електронний поліс, ви отримаєте його на e-mail відразу після оплати страхового платежу.

Електронний поліс більш зручний, адже: 

  • після оплати страхового платежу поліс одразу буде надісланий на ваш e-mail
  • не потрібно підлаштовувати свій графік під кур'єра для зустрічі з ним
  • електронний поліс не потрібно возити з собою, тому його неможливо втратити або пошкодити. Співробітники Національної поліції зможуть перевірити дійсність полісу в онлайн режимі за допомогою планшету

Оплата здійснюється онлайн через сервіс PayHub – у Viber приходить коротке посилання, перейшовши за яким потрібно ввести реквізити картки та оплатити поліс.

Щоб вчасно продовжити дію договору страхування, можна скористатися сервісом для нагадування про закінчення терміну дії поліса ОСЦПВО. Все що потрібно – вибрати місяць закінчення ОСЦПВО. За тиждень до початку місяця у Viber прийде нагадування про закінчення терміну дії ОСЦПВО та пропозиція переоформити поліс.