Компанія отримала нагороду 26 серпня у Києві під час церемонії нагородження банків, фінансових і страхових компаній FinAwards.

«Цього року вся країна, і, зокрема, фінансовий сектор, проходять надзвичайні випробування», - відзначив заступник голови правління ІНГО Сергій Майстренко. – «Тому ця нагорода стала для всіх нас важливим визнанням. Підтвердженням того, що, незважаючи ні на що, ми робимо корисну річ. І, як би пафосно це не звучало, - надаємо наші послуги якісно та професійно».  

Премія визначає найкращі фінансові, інвестиційні та страхові продукти, клієнтські сервіси, IT-впровадження та рекламні проєкти. Організатори (сайти Мінфін та Finance.ua) зазначають, що прагнуть відзначити найкращі фінансові рішення та компанії з високою якістю обслуговування для споживачів фінансових послуг. Традиційно переможці у всіх номінаціях визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції вищезазначених сайтів та відкритого голосування читачів.

Щодо страхових продуктів, які відзначені нагородою, Сергій Майстренко зазначив, що вони стали такими, в першу чергу завдячуючи досвіду компанії та відгукам клієнтів. «Саме клієнти допомагають нам протягом багатьох років вдосконалювати сервіс та продукти. І саме тому ми завжди намагаємося підтримувати з ними міцну комунікацію», - підкреслив він. Відзначив Сергій Майстренко також професійну команду продавців, андерайтерів, операторів контакт-центру, врегулювальників та партнерів, без яких успіх був би неможливим.