Шановні клієнти, які обрали для захисту від критичних захворювань програму «Світова медицина» від «ІНГО», дякуємо вам за вибір та довіру. Протягом існування програми ми убезпечили тисячі людей. Десятки з них отримали якісне лікування за кордоном і багатьом воно справді врятувало життя.

Запевняємо, що «ІНГО» завжди докладає максимум зусиль для виконання своїх зобов’язань. Пандемія чи велика війна – компанія намагається не використовувати опцію «форс-мажор», а у будь-якій ситуації робить все можливе для організації якісних послуг.

Проте не все залежить від нас. Якісне покриття за програмою «Світова медицина» було можливе завдяки нашим західним партнерам – перестраховим компаніям.

На жаль, на початку 2023 року, як і ряд інших українських страхових компаній, ми не змогли продовжити співпрацю з важливими для цієї програми перестраховими компаніями. Адже відповідно до Постанови Національного банку України №18 від 24.02.2022 українським страховим компаніям заборонено проводити фінансові операції з оплати страхових платежів за договорами перестрахування. Всі розуміють, що це вимушений крок з боку НБУ, проте не всі західні партнери готові чекати на відновлення платежів у невизначених термінах.

Таке несподіване припинення договору перестрахування змушує нас закрити програму страхування «Світова медицина». Повідомляємо, що з 2023 року продовження договорів за програмою або заключення нових ПРИЗУПИНЕНО.

Чинні договори страхування, що були укладені з датою початку у 2022 році, продовжують своє покриття до дати закінчення. У разі настання страхового випадку лікування буде організовано відповідно до умов договору.

Компанія прийняла це рішення після ретельного розгляду та оцінки фінансових наслідків продовження пропозиції програми страхування без захисту перестрахування. Ми дійшли висновку, що ризики, пов’язані з цим, є надто великими, і що продовжувати пропонувати програму страхування не в інтересах наших клієнтів.

Розуміємо, що це може спричинити незручності для вас, і приносимо вибачення за будь-які ситуації, які це може спричинити.

Впевнені, що з часом все обов’язково зміниться на краще, а поки «ІНГО» докладає максимум зусиль для виконання своїх зобов’язань і буде знаходити всі можливі способи для вирішення цих тимчасових ускладнень. Наразі ми працюємо над тим, щоб невдовзі запропонувати вам альтернативні програми страхування зі схожими можливостями.

Дякуємо вам за постійну підтримку та розуміння в цей важкий час.