Страхова компанія «ІНГО» фіксує ріст звернень за програмами медичного страхування. У вересні до нас звернулося на 20% більше застрахованих, ніж минулого місяця.

Виплати за зверненнями вересня ще тривають. Проте за прогнозами загальний розмір виплат зростатиме і надалі та збільшиться на 23%, що загалом становитиме 28-29 млн грн. У серпні 2021 року «ІНГО» вже відшкодувала майже 23 млн. грн. за надання медичної допомоги застрахованим, що на 4% більше, ніж у липні того ж року.

«У жовтні ми очікуємо черговий виток зростання показників на рівні не менше 30%. Адже окрім фактору сезонності, на нас чекає черговий спалах коронавірусу», – розповів Сергій Майстренко, заступник голови правління компанії «ІНГО».

Аби впоратися з новою хвилею захворюваності (в тому числі інфікованих СOVID-19), компанія посилила сервісний підрозділ, який надає консультаційну та організаційну допомогу. Кількість співробітників контакт-центру збільшено, всі вони мають медичну освіту та пройшли спеціальне навчання.

«ІНГО» входить до переліку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань.