image
Страхова компанія ІНГО включила свою програму «КАСКО.Відбій тривоги» до застосунку Object Control
15 лютого 2024
2 хв.

Страхувати КАСКО з воєнними ризиками тепер можна дистанційно

Зростають виплати за медичним страхуванням
03 травня
ІНГО бере участь у новому проєкті страхування майна підприємств від воєнних ризиків
15 квітня
КАСКО від воєнних ризиків для авто «з пробігом» існує
04 квітня
FinAwards 2024: ІНГО – найкраща компанія у медичному страхуванні
02 квітня

Страхова компанія ІНГО включила свою програму «КАСКО.Відбій тривоги» до застосунку Object Control, який дозволяє проводити дистанційні огляди автомобілів під час їх страхування.

Отже, тепер поліси КАСКО з покриттям воєнних ризиків можна оформлювати без особистого візиту автовласника до офісу страхової компанії. За допомогою мобільного застосунку фахівці компанії роблять всі необхідні багаторакурсні цифрові фото автомобіля з часово-просторовими мітками та закодованою інформацію про виконавця огляду.

Окрім фотофіксації, в Object Control генеруються всі необхідні цифрові документи, які у смартфоні підписуються обома сторонами за допомогою електронного підпису, Дія.Підпис чи СМС-ідентифікатора. Тому не варто хвилюватися і щодо фінансового моніторингу, за вимогою якого всі учасники фінансової операції повинні пройти ідентифікацію.

«КАСКО з покриттям воєнних ризиків сьогодні користується великим попитом, адже дозволяє автовласникам отримувати відшкодування у разі пошкодження автомобілю через ворожі обстріли та інші наслідки воєнних дій. Тому ми вирішили надати людям можливість купувати ці поліси онлайн», – розповів директор з роздрібного бізнесу «ІНГО» Микола Матика. – «Система Object Control вже інтегрована у внутрішні інформаційні системи компанії. Таким чином дані застрахованих автомобілів доступні для роботи всіх наших структурних підрозділів, зокрема, служби безпеки, андерайтингу, врегулювання збитків тощо», – повідомив він.
директор з роздрібного бізнесу «ІНГО» Микола Матика

Нагадаємо, що ІНГО створили низку продуктів для страхування квартир, будинків, автомобілів, життя та здоров’я, в яких передбачене покриття воєнних ризиків. Програми мають гнучке поєднання страхового захисту та цін. Квартири та будинки можна страхувати в режимі онлайн швидко та без огляду самих об’єктів страхування.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!