image
15 лютого 2022

Кількість запитів на страхування від воєнних ризиків збільшується. СК «ІНГО» забезпечує своїх клієнтів додатковим захистом

Зростають виплати за медичним страхуванням
03 травня
ІНГО бере участь у новому проєкті страхування майна підприємств від воєнних ризиків
15 квітня
КАСКО від воєнних ризиків для авто «з пробігом» існує
04 квітня
FinAwards 2024: ІНГО – найкраща компанія у медичному страхуванні
02 квітня

Страхова компанія «ІНГО» відзначає, що все більше клієнтів звертається із запитами на покриття воєнних ризиків під час страхування майна та перерви у виробництві. Протягом останнього місяця кількість таких звернень суттєво зросла.

«Ми активно працюємо над тим, щоб надати бізнесу необхідні страхові рішення», – зазначив директор департаменту андерайтингу СК «ІНГО» Андрій Семченко. – «Особливість таких договорів в тому, що після їх укладання та сплати страхової премії обидві сторони не можуть достроково розірвати угоду. Отже покриття дозволяє підприємцям забезпечити собі реальний механізм захисту власних бізнес-інтересів від наслідків воєнних дій»

Незважаючи на те, що на західному ринку цей продукт (так званий – PVI political violence insurance) є досить поширеним, в Україні про його актуальність заговорили у 2014 році після початку воєнних дій на сході країни.

Сьогодні страхова компанія ІНГО пропонує страхове рішення, що покриває ризики війни, тероризму, саботажу, бунтів, страйків, суспільних заворушень, революції, повстання, військового та цивільного перевороту. Майно може бути застраховане як від безпосереднього пошкодження, знищення внаслідок військових подій, так і на випадок перерви виробництва, що виникає внаслідок пошкодження застрахованого майна. Перестрахування цього виду здійснюється на ринках Ллойда.