image
програма медичного страхування «Доброполіс на кожен день»
09 листопада 2023
4 хв.

Нова розширена програма медичного страхування «Доброполіс на кожен день»

Зростають виплати за медичним страхуванням
03 травня
ІНГО бере участь у новому проєкті страхування майна підприємств від воєнних ризиків
15 квітня
КАСКО від воєнних ризиків для авто «з пробігом» існує
04 квітня
FinAwards 2024: ІНГО – найкраща компанія у медичному страхуванні
02 квітня
Страхова компанія ІНГО спільно з медичною мережею «Добробут» у рамках проєкту «Доброполіс» запустила нову комплексну програму добровільного медичного страхування – «Доброполіс на кожен день».

Нова програма суттєво розширяє покриття доступних медичних послуг, забезпечуючи широкий спектр медичної допомоги для дорослих та дітей. До нової програми входять не лише лікування екстрених випадків, але й амбулаторно-поліклінічна допомога (консультації лікарів – в тому числі на дому, інструментальна діагностика, масаж та інше), екстрена та планова допомога у стаціонарі (стаціонарне лікування, хірургічні операції), а також невідкладна допомога. Так, нова страхова програма покриває, наприклад, травми, високу температуру у дитини, інфаркт, інсульт, ГРВІ, захворювання хребта, статевої системи (цистит, простатит, кольпіт і т.ін.), бронхіт, захворювання ЛОР-органів, холецистит, загострення захворювань шлунково-кишкового тракту, пневмонію та інші захворювання.

Також програма «Доброполіс на кожен день» передбачає можливість оформити додатково стоматологічне та онкологічне страхування. Ще однією особливістю цього полісу є страхування для цивільних від травм, отриманих через воєнні дії в Україні.

Страхова сума нової програми складає 300 тис грн, а її річна вартість починається від 19 тис. гривень.  

Після запуску в березні цього року «Доброполісу для екстрених ситуацій» ми отримали величезну кількість запитань від наших клієнтів про те, чи можна придбати страхування в «Добробуті» й для планового лікування й операцій. Тож ми оперативно відреагували на цей запит, створивши ще один унікальний страховий продукт разом з нашими партнерами «ІНГО». Нова програма «Доброполіс на кожен день», яка робить життя набагато більш безпечним, обійдеться за вартістю чашки кави - 53 гривні на день, - зазначив директор з корпоративних продажів «Добробуту»
Дмитро Гроссу
медицина
«Доброполіс на кожен день»
Нова програма медичного страхування
Дізнатись більше
image
Довідка

«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входять 17 медичних центрів в Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей та дорослих за понад 75 медичними напрямами. Щороку фахівці «Добробуту» проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють 2 700 співробітників.

Від перших днів війни лікувально-діагностичний центр «Добробуту» в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненому внаслідок бойових дій населенню в режимі 24/7. Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International та Dobrobut Foundation у ЛДЦ «Добробут» можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, що опинилися в скрутному становищі через війну. «Добробут» став першою приватною мережею в Україні, яка отримала фінансування від федерального уряду США – за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

АТ "Страхова компанія "ІНГО" має понад 25-річний досвід роботи на ринку. Від 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH. Компанія входить до переліку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань. Має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам. "ІНГО" є повним членом Моторного (транспортного) Страхового Бюро України (МТСБУ), членом Американської Торговельної Палати (АСС), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) Національної Асоціації Страховиків України (НАСУ) та Міжнародної Торгової Палати (ICC). 21.09.2023 рейтингове агентство "IBI-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ СК "ІНГО" за національною рейтинговою шкалою на рівні uaАА.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!