image
Українська страхова компанія ІНГО - лідер у митних гарантіях: річна оцінка діяльності після впровадження NCTS
11 жовтня 2023
2 хв.

Лідер у митних гарантіях: річна оцінка діяльності після впровадження NCTS

Зростають виплати за медичним страхуванням
03 травня
ІНГО бере участь у новому проєкті страхування майна підприємств від воєнних ризиків
15 квітня
КАСКО від воєнних ризиків для авто «з пробігом» існує
04 квітня
FinAwards 2024: ІНГО – найкраща компанія у медичному страхуванні
02 квітня

Київ, 11 жовтня 2023 року — Минув рік з моменту запровадження міжнародного спільного транзиту Україною за системою NCTS (New Computerized Transit System), відомої як "митний безвіз". За цей період у країнах-учасницях Конвенції про процедуру спільного транзиту було успішно завершено понад 19,5 тис. переміщень, ініційованих митними органами України. В Україні успішно завершено понад 4 тис. переміщень, ініційованих митними органами інших країн-учасниць.

Після запуску системи спільного транзиту низка фінансових установ України отримала статус "Гаранта". Компанія СК "ІНГО" стала однією з перших, що підтвердила цей статус і продовжує впевнено утримувати лідерські позиції, як у числі загальних, так й індивідуальних гарантій, що підтверджується статистикою.

Зі застосуванням гарантій ІНГО було здійснено відправлення до 29 країн з 34 можливих.

Наразі ІНГО стабільно співпрацює з 40 постійними клієнтами, що свідчить про активний попит послуг. Страхова компанія надає 75% загальних гарантій (15 з 20). Крім того, вона успішно зареєструвала 1 136 індивідуальних гарантій, що складає 83% від їх загальної кількості. Гарантія «ІНГО» використовується в 59% від усіх декларацій T1, оформлених з України для експорту (близько 11,4 тисяч). Для спрощення видачі індивідуальних гарантій в ІНГО було створено кабінет партнера, який працює цілодобово 7 днів на тиждень.

Компанія ІНГО прагне забезпечити надійний захист та найвищий рівень обслуговування для своїх клієнтів, допомагаючи спрощувати та зробити більш ефективними митні процедури в Україні та за її межами. На шляху до цієї мети компанія ІНГО продовжує вдосконалювати свої послуги та розширювати свої можливості. Цей успіх — результат нашої експертизи, глибокого розуміння процесів та постійних інновацій.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!