У відповідь на трагічні події, що сталися 8 липня 2024 року, коли російські окупанти завдали ракетного удару по токсикологічному корпусу дитячої лікарні Охматдит у Шевченківському районі Києва, страхова компанія ІНГО прийняла рішення терміново надати фінансову допомогу медичному закладу.

Сума у розмірі 1 млн. грн. буде переказана на потреби лікарні Охматдит для відновлення пошкоджених приміщень та забезпечення необхідного медичного обладнання, що використовується для надання невідкладної допомоги маленьким пацієнтам.

«Ця трагедія зачепила нас всіх, і ми зобов’язані зробити все можливе, щоб підтримати наших лікарів та врятувати життя маленьких українців», — заявив голова правління страхової компанії ІНГО Ігор Гордієнко. – «Діти, які замість відпочинку на літніх канікулах проходять важку хіміотерапію, мусять боротися за власне життя. І наче цього було мало, - в цей час на лікарню летять ракети», – додав він. – «Ми висловлюємо глибоке співчуття родинам постраждалих та хочемо підтримати Охматдит у цей важкий час».
Ігор Гордієнко

Нагадаємо, що внаслідок атаки були пошкоджені реанімаційні та операційні зали, а також онкологічне відділення, де перебували на лікуванні діти, які не можуть жити без діалізу. 

Компанія ІНГО закликає усіх небайдужих долучитися до допомоги та підтримки Охматдиту. Разом ми зможемо подолати всі труднощі та зберегти життя наших дітей.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!