Введення військового стану не позначиться на роботі страхової компанії «ІНГО Україна» та не призведе до змін політик прийняття на страхування та врегулювання страхових випадків у регіонах дії військового стану.

    «ІНГО Україна» і надалі буде діяти виключно в правовому полі українського законодавства, - відзначив голова правління АСК «ІНГО Україна» Ігор Гордієнко. – «Компанія виконуватиме зобов’язання перед своїми клієнтами у відповідності до умов договорів страхування».

    З урахуванням міжнародної практики договорами страхування виключені будь-які збитки, що є прямим або опосередкованим наслідком військових ризиків (включаючи введення військового стану). Події без ознак військових ризиків розглядаються відповідно до умов діючих договорів страхування.

    Наразі компанія не планує будь-яких змін у своїй діяльності та не бачить підстав для введення додаткових обмежень за договорами страхування у регіонах дії військового стану.

***

    Для довідки:

    Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» має понад 20-річний досвід роботи на ринку. Входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами страхових відшкодувань. Має 28 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам. Команда ІНГО – це понад 700 співробітників у 25 філіалах та інших компаніях Групи. 13.06.2018 рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПрАТ «Акціонерна страхова компанія ІНГО Україна» за Національною рейтинговою шкалою на рівні uaАА, прогноз «стабільний». З 2017 року АСК «ІНГО Україна» входить до складу групи компаній DCH.