Ювілей МТСБУ – свято не лише для його працівників. Це визначна подія для всього страхового ринку, значення якої важко переоцінити. За цей час товариство з декількох осіб і поодиноких страхових компаній виросло до великого професійного об’єднання та здобуло визнання не лише в Україні, а й у Європі. У далекому 1994 році МТСБУ стала першою спробою українського страхового ринку інтегруватися до світової спільноти. Саме завдяки утворенню цієї організації Україна приєдналася до міжнародної системи «Зелена картка» та отримала можливість розбудувати власну систему страхування. І найголовніше МТСБУ – зарекомендувало себе серед мільйонів автовласників, адже від початку свого створення залишається гарантом соціального захисту українців.

Бути першим завжди непросто. Будувати те, чого не існувало раніше – це виклик. Проте завжди хтось має брати на себе відповідальність та долати цей шлях. Сам факт існування МТСБУ є заслугою багатьох людей та компаній. Серед них Іван Гуминський, Володимир Шевченко (СК «Скайд»), Степан Груша (СК «Оранта»), Тетяна Ушневич, Юрій Лахно (СК «Гарант-авто»), Ігор Гавриленко, Микола Лутак, Ігор Гордієнко (АСК «ІНГО Україна», що на той час мала назву «Остра-Київ»), Володимир Романишин та інші.

З роками МТСБУ згуртувало наш ринок та стало підґрунтям для його розвитку. Бюро завжди було тим місцем, де зустрічаються інтереси та протиріччя, але завжди знаходиться компроміс, який необхідний для руху вперед. Сьогодні МТСБУ продовжує штовхати ринок, все вище і вище підіймаючи планку його рівня.

Ще раз вітаємо всіх нас із цією віхою та віримо, що наша спільна справа і надалі буде розвиватися, забезпечуючи людям надійний страховий захист.