Національний олімпійський комітет України розпочинає співпрацю з новим партнером, який виступить «Офіційним страховиком Національного олімпійського комітету України» і забезпечить страхування заходів НОК – Олімпійського дня, Олімпійського уроку, «Олімпійського лелеченя», церемонії «Герої спортивного року» та багатьох інших. Разом з тим, компанія забезпечить страхування Олімпійських команд України, що цього року захищатимуть честь держави на ІІ Європейських іграх в Мінську, XV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Баку та І Всесвітніх пляжних іграх в Сан-Дієго.

«Ми раді, що сьогодні в такий насичений спортивними подіями рік укладаємо договір з новим партнером – однією з провідних страхових компаній «ІНГО» - сказав під час заходу президент НОК України Сергій Бубка.

Він також додав: «НОК активно працює над реалізацією маркетингової програми, пошуком партнерів і спонсорів для розвитку олімпійського руху і підтримки наших олімпійців. Дуже приємно, що українські, наші національні компанії долучаються до підтримки тих, хто прославляє своїми перемогами нашу державу в світі».

В страховій компанії розуміють підвищені ризики травмування професійних спортсменів та готові у разі необхідності організувати якісну та оперативну медичну допомогу під час змагань за кордоном та всіх закордонних поїздок.

«25-річний досвід роботи на страховому ринку «ІНГО Україна» дозволяє компанії взяти на себе таку відповідальну роботу як організація медичної допомоги. Це честь для нас працювати в партнерстві з НОК і, як завжди, ми зробимо все можливе для страхової безпеки наших клієнтів та партнерів», - сказав голова правління страхової компанії «ІНГО Україна» Ігор Гордієнко.

Відзначимо, НОК та «ІНГО Україна» вже мають чудовий досвід ефективної взаємодії, який реалізований під час ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі-2018 та XIV ЄЮОФ в Сараєво-2019.

Довідково:

Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» має 25-річний досвід роботи на ринку. Компанія входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань. Має 28 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам. Команда ІНГО – це понад 700 співробітників у 22 філіях та інших компаніях Групи. «ІНГО Україна» є членом повним членом Моторного Транспортного Страхового Бюро України (МТСБУ), членом Американської Торговельної Палати (АСС), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) та Міжнародної Торгової Палати (ICC). 07.12.2018 рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПрАТ «Акціонерна страхова компанія ІНГО Україна» за Національною рейтинговою шкалою на рівні uaАА, прогноз «стабільний». Від 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH.
Національний олімпійський комітет (НОК) створений 22 грудня 1990 року. У вересні 1993 року НОК України був остаточно визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом. НОК України діє у відповідності до положень Олімпійської хартії, Конституції України та чинного законодавства України і свого Статуту. Членами МОК в Україні є Олімпійські чемпіони Сергій Бубка та Валерій Борзов. НОК України має угоди з відомими у світі компаніями, які підтримують олімпійський рух. Олімпійський комітет тісно співпрацює з понад 40 національними федераціями з олімпійських видів спорту та має регіональні осередки в усіх куточках України. Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту і здорового способу життя, фізичне і духовне збагачення людей. У 2013 році НОК України був визнаний одним з найкращих Олімпійських комітетів світу.