Про це зазначили в департаменті особистого страхування «Страхової компанії «ІНГО».

За підсумками травня 2022 року «ІНГО» організувала та сплатила медичних послуг загальною вартістю понад 21,1 млн. грн. Кількість таких послуг у порівнянні з квітнем збільшилася на 58%. Інтенсивність звернень щодо медичної допомоги збільшилася з 500 до 750 на день.

«Ми ще не вийшли на довоєнні показники, але позитивна динаміка говорить про стабільне відновлення активності наших клієнтів», - зазначив заступник голови правління Сергій Майстренко. – «Компанія відновила роботу медичного контакт-центру у цілодобовому форматі. В найближчому майбутньому ми очікуємо на збільшення навантаження».

Протягом травня ІНГО організувала та сплатила для своїх застрахованих майже 9500 медичних послуг. Найбільше з них припадає на медичні консультації (38%) та лікарські препарати (31%). Також досить часто зверталися по стоматологічні послуги (11%) та для отримання інструментальної діагностики (11%). Решта - лікувальний масаж, вітамінізація, офтальмологія, ведення вагітності, денний стаціонар та госпіталізація.

Також протягом травня постраждалими внаслідок нещасних випадків було заявлено випадків на суму понад 3 млн грн. З них на 400 тис грн вже здійснено виплат, а інші перебувають в процесі збору необхідних для цього документів.