Коли світ здається несправедливим, а біль втрат виводить з рівноваги, є ті, хто готовий зробити щось по-справжньому особливе для дітей, які переживають втрату батьків на фронті. Цього року, завдяки ініціативі ІДЕЯ ТРЕВЕЛ СОЛЮШНЗ та особисто керівника компанії Валентина Кирика й партнера компанії Ігоря Володько, хлопчики й дівчатка віком 7-12 років змогли відпочити на мальовничій Майорці! Звісно ІНГО в черговий раз підтримала цю акцію і за власний рахунок застрахувала весь дитячий колектив та стала їхнім захисником на цей період.

Три тижні на узбережжі – не просто канікули. Це можливість відчути свободу, розвантажити серце та розвіяти важкі думки. Цей відпочинок був організований як підтримка для тих, хто потребує найголовнішого – спокою та турботи. Ініціатива ІДЕЯ ТРЕВЕЛ СОЛЮШНЗ передбачає все: організацію поїздки, оплату дороги та домовленості з муніципалітетом Майорки, який забезпечив проживання дітей у найкращих умовах. А ІНГО, у свою чергу, покрило страхування, щоб кожна мить була сповнена лише позитивними емоціями.

Ця ініціатива вже третій рік поспіль допомагає дітям, що пережили втрату, відчути підтримку та турботу від інших людей. ІНГО ж подбала, аби рідні не хвилювалися за безпеку своїх дітей, адже вони завжди під надійним захистом.

«Ми щиро вдячні нашому партнеру, страховій компанії ІНГО, за те, що вони кожного разу підтримуються нашу ідею та забезпечують дітей страховими полісами, - зазначив керуючий партнер агенції ІДЕЯ ТРЕВЕЛ СОЛЮШНЗ Валентин Кирик. – «Спокій дітей та родин – наша спільна мета і ми раді, що разом з ІНГО можемо дарувати дітям хоча б трішки щасливих спогадів».
Валентин Кирик

Тому, коли наступного разу побачите щасливі обличчя на Майорці, знайте – це діти героїв, які нарешті мають можливість відпочити і трохи повернутись до нормального життя.  

Дякуємо нашому партнеру - ІДЕЯ ТРЕВЕЛ СОЛЮШНЗ за чудову ініціативу.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!