Підведено підсумки спільної акції NESCAFÉ та страхової компанії «ІНГО Україна Життя». Переможницею стала Марія Григорівна з Івано-Франківська. 6 липня 2018 року вона підписала договір страхування життя, завдяки якому отримуватиме 10 000 грн. протягом 10 років. Загальна сума призового фонду перевищить 1 млн 200 тис грн. завдяки інвестиційному доходу, який буде нараховано за ці роки.

Саме так працює накопичувальне страхування життя. Страхувальник укладає договір на визначену ним суму накопичення, вносить перший платіж і одразу підпадає під захист страхової компанії. В процесі накопичення по договору нараховується додатковий інвестиційний дохід. Також застрахована особа отримує виплати у разі настання страхового випадку, а після закінчення терміну дії договору - всю суму накопичення.

Як не дивно, пані Марія каже, що дуже сподівалась на перемогу в акції, хоча ніколи в житті не вигравала великих призів. Підтримати переможницю приїхав її син Василь. Саме він та інші діти Марії Григорівни переконали її вирушити до Києва для отримання призу. Хоч не всі рідні та знайомі вірили в реальність того, що відбувається. Ще б пак – приз понад 1 000 000 грн. «Виявилося, що діти були праві і компанії солідні», - каже Марія Григорівна.

«Тепер ми завжди будемо поруч протягом 10 років», - запевнила генеральний директор «ІНГО Україна Життя» Тетяна Рижова, яка від імені компанії підписала договір страхування. – «Такі проекти не лише змінюють на краще життя окремих людей, які перемагають в акції, а й сприятимуть популяризації ідеї страхування життя».