Шановні клієнти,

повідомляємо, що в Україні стрімко погіршується рівень епідемічної небезпеки. За даними МОЗ України кількість нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 за останні 4 дні зросла в 4 рази (з 5 072 за добу (17.01.2022) до 20 156 за добу (20.01.2022).

Внаслідок такої ситуації медичні заклади вже перевантажені. Тому для організації медичної допомоги нам потрібно значно більше часу.

Через це збільшується навантаження в контакт-центрі компанії, адже задача лікарів-координаторів – не лише приймати звернення застрахованих осіб, а й організувати медичну допомогу. Більша частина їхньої роботи полягає в тому, щоб організувати консультацію лікаря відповідно до симптоматики застрахованої особи та забезпечити медичними препаратами для лікування. При цьому спеціалісти враховують низку додаткових факторів – регіон, де організовується допомога, наявність потрібних спеціалістів в клініках, ліків в аптеках, клас клініки та його відповідність програмі страхування, завантаженість медичного закладу та конкретного лікаря.

Тим не менш СК «ІНГО» продовжує працювати та виконувати свої зобов’язання у повному обсязі. Просимо з розумінням поставитися до проблеми, що склалася, та по можливості відкласти планові візити до лікаря. Вакцинуйтеся вже сьогодні та захищайте своє життя від ризиків госпіталізації, тяжкого перебігу COVID-19 чи смерті. Продовжуйте й надалі дотримуватися простих правил:

• тримайте фізичну дистанцію
• уникайте скупчень людей
• носіть маску
• мийте руки
• прикривайтеся згином ліктя при кашлі або чханні
• провітрюйте приміщення

Кожен із цих заходів має важливе значення для профілактики інфікування COVID-19.

Дякуємо за розуміння.