image
Страхова компанія ІНГО включила свою програму «КАСКО.Відбій тривоги» до застосунку Object Control
15 лютого 2024
2 хв.

Страхувати КАСКО з воєнними ризиками тепер можна дистанційно

ІНГО бере участь у новому проєкті страхування майна підприємств від воєнних ризиків
15 квітня
КАСКО від воєнних ризиків для авто «з пробігом» існує
04 квітня
FinAwards 2024: ІНГО – найкраща компанія у медичному страхуванні
02 квітня
Медичні препарати та інструментарій, обладнання для ЗСУ та засоби РЕБ – допомога у січні-лютому 2024 року
21 березня

Страхова компанія ІНГО включила свою програму «КАСКО.Відбій тривоги» до застосунку Object Control, який дозволяє проводити дистанційні огляди автомобілів під час їх страхування.

Отже, тепер поліси КАСКО з покриттям воєнних ризиків можна оформлювати без особистого візиту автовласника до офісу страхової компанії. За допомогою мобільного застосунку фахівці компанії роблять всі необхідні багаторакурсні цифрові фото автомобіля з часово-просторовими мітками та закодованою інформацію про виконавця огляду.

Окрім фотофіксації, в Object Control генеруються всі необхідні цифрові документи, які у смартфоні підписуються обома сторонами за допомогою електронного підпису, Дія.Підпис чи СМС-ідентифікатора. Тому не варто хвилюватися і щодо фінансового моніторингу, за вимогою якого всі учасники фінансової операції повинні пройти ідентифікацію.

«КАСКО з покриттям воєнних ризиків сьогодні користується великим попитом, адже дозволяє автовласникам отримувати відшкодування у разі пошкодження автомобілю через ворожі обстріли та інші наслідки воєнних дій. Тому ми вирішили надати людям можливість купувати ці поліси онлайн», – розповів директор з роздрібного бізнесу «ІНГО» Микола Матика. – «Система Object Control вже інтегрована у внутрішні інформаційні системи компанії. Таким чином дані застрахованих автомобілів доступні для роботи всіх наших структурних підрозділів, зокрема, служби безпеки, андерайтингу, врегулювання збитків тощо», – повідомив він.
директор з роздрібного бізнесу «ІНГО» Микола Матика

Нагадаємо, що ІНГО створили низку продуктів для страхування квартир, будинків, автомобілів, життя та здоров’я, в яких передбачене покриття воєнних ризиків. Програми мають гнучке поєднання страхового захисту та цін. Квартири та будинки можна страхувати в режимі онлайн швидко та без огляду самих об’єктів страхування.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!