Ще одне оновлення від страхової компанії ІНГО принесе зручність та доступність для власників полісів добровільного медичного страхування. З'явилася нова функція - інтерактивна мапа медичних закладів, доступна безпосередньо на веб-сайті компанії у розділі Медичне страхування.

Це оновлення дозволяє застрахованим знаходити інформацію про медичні заклади у своєму регіоні або будь-якому іншому зручному місці. Інтерактивна мапа показує розташування лікувальних установ, діагностичних центрів, стоматологій, лабораторій та оздоровчих закладів.

Сервіс пропонує низку переваг, включаючи можливість обрати найближчий медичний заклад за допомогою геопозиції, додавання обраних закладів для подальшого швидкого доступу, а також фільтр за назвою закладу, його типом та місцезнаходженням.

Разом з мапою на сайті оновлено завантажувальний файл бази медичних закладів, в якому додано дані щодо рівня відділень. Замість поділу за страховими ризиками та типами медичної допомоги, уся інформація тепер подається на одному аркуші. Ризики мають ціновий рівень від 1 до 4, де 1 найдешевший (або доступний всім при покритті відповідного ризику), а 4 рівень – найдорожчий.

Користувачі можуть легко користуватися цією новою функцією як на мобільних пристроях, так і на звичайних комп’ютерах. Таке рішення підкреслює зусилля компанії забезпечити своїх клієнтів зручністю та швидким доступом до необхідних медичних послуг.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!