В департаменті особистих видів страхування «Страхової компанії «ІНГО» відзначають зростання активності застрахованих по ДМС клієнтів. Середня кількість щоденних звернень в червні збільшилася з 750 до 950 дзвінків.

Проте за підсумками останнього місяця «ІНГО» організувала та сплатила медичних послуг загальною вартістю понад 14,3 млн. грн. Їхня кількість у порівнянні з травнем збільшилася на 27%, хоча в гривнях цей показник став меншим.

«В травні компанія провела цілу низку виплат за послугами, що були надані у попередні складні місяці, коли медичні заклади мали проблеми з адмініструванням розрахунків», - зазначив заступник голови правління Сергій Майстренко. – «Тепер ситуація з оплатою медичних послуг вирівнюється відповідно до поточного рівня звернень».

Протягом червня 2022 року ІНГО організувала та сплатила для своїх застрахованих понад 12 000 медичних послуг. Найбільше з них припадає на медичні консультації (37%) та лікарські препарати (30%). Також досить часто зверталися по стоматологічні послуги (11%) та для отримання інструментальної діагностики (13%). Решта - лікувальний масаж, вітамінізація, офтальмологія, ведення вагітності, денний стаціонар та госпіталізація.

Також протягом червня постраждалим внаслідок нещасних випадків було виплачено понад 2,3 млн грн.