Сьогодні, 15 березня, ІНГО відзначає своє 30-річчя і це визначна подія для нас.

Від 1994 року компанія пройшла довгий шлях, ставши одним з найвідоміших та найбільших українських страховиків. Сьогодні ми пишаємося своїми досягненнями та відданістю вам - нашим клієнтам, партнерам та співробітникам. Адже без всіх вас цей успіх був би неможливим.

Довіра клієнтів – це найбільша нагорода для нас, яку ми намагаємося виправдовувати. Компанія виконувала свої зобов’язання навіть у найскрутніші часи і не планує зупинятися на досягнутому.

Протягом цих десятиліть ми надали допомогу застрахованим у 124 країнах світу майже на всіх континентах. Лише за останні 5 років контакт-центр ІНГО прийняв 4 мільйони 775 тисяч дзвінків від застрахованих осіб, що є свідченням нашої доступності та готовності допомогти в будь-який час. Протягом 2013-2023 рр. ІНГО сплатила понад 100 тис. рахунків за медичні послуги своїх застрахованих на суму більше, ніж 2 млрд. грн. Агропідприємствам ми відшкодували понад 43 млн грн. Всього за кілька останніх років ІНГО провела страхових виплат на суму понад 5 мільярдів 746 мільйонів гривень.

Серед наших найбільших відшкодувань за одним страховим випадком можна відзначити:

  • 93 млн грн за знищення пожежею товарних запасів підприємства;
  • 50 млн грн за знищення будівлі та обладнання агропідприємства;
  • 36 млн доларів США за знищення пожежею обладнання ІТ-компанії;
  • понад 3,2 млн грн за один постраждалий автомобіль;
  • понад 7,2 млн грн за критичне захворювання застрахованої особи

Наші успіхи - це в першу чергу результат наполегливої праці команди, що складається з 533 спеціалістів, 187 фахівців медичного центру ІНГО та 700 страхових агентів. Наші співробітники - це наша найбільша цінність та рушійна сила, що створює інноваційні продукти, піклується про клієнтів, організовує сервіси. І ми довгий час працюємо разом. 115 наших співробітників мають стаж роботи в компанії від 5 до 10 років, 145 працюють вже 10-20 років, а 32 співробітника - понад 20 років, ще 8 – всі 30 років. Це свідчить про нашу стійкість та відданість принципам, на яких ми ґрунтуємо нашу роботу.

По-друге, наша діяльність неможлива без підтримки та активної співпраці з партнерами. Сьогодні ІНГО співпрацює з цілою низкою партнерів, які допомагають нам організовувати сервіс для наших клієнтів. Серед них 340 СТО, 48 туристичних компаній, 16 банків, понад 1800 аптек та 550 медичних закладів. Ми також пишаємося нашими 668 партнерами з продажу та майже 40 страховими брокерами, які допомагають нам забезпечити найкращі умови для клієнтів. Компанія співпрацює із 53 партнерами по міжнародному бізнесу у 33 країнах світу, що дозволяє нам надавати найвищий рівень захисту для клієнтів.

За три десятиліття нашої діяльності ІНГО завоювала довіру клієнтів та партнерів і встановила високі стандарти у галузі страхування. Ми вдячні за вашу підтримку та обіцяємо продовжувати бути поруч з вами, забезпечуючи найвищий рівень захисту та сервісу у майбутньому. 

Дякуємо, що обираєте ІНГО!

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!