Протягом 20 років спільної роботи ІНГО обслуговувала майже 100 клієнтів FM Global (США). Більшість з них – компанії світового рівня, які працюють і в Україні. Дякуємо нашим партнерам за таку довіру та співпрацю.

Історично СК «ІНГО» спеціалізується на корпоративному страхуванні майна юридичних осіб та має сильну андерайтерську школу. А завдяки підтримці і допомозі американського та європейського офісів FM Global ще більше посилилася. Фахівці ІНГО постійно отримують від партнерів важливі матеріали та корисні дані, що допомагають в роботі. Наприклад, Nathaz Toolkit And Maps, нові методи страхування, попередні дослідження ризиків і врегулювання претензій. FM Global також дає у своїх статтях прогнози страхового ринку та його нові тенденції.

Нагадаємо, що FM Global, яка заснована майже два століття тому, є компанією взаємного страхування, тобто страхувальники одночасно є її співвласниками. Як правило, це найбільші компанії світу, в тому числі кожна третя компанія зі списку Fortune 500. Вони співпрацюють з FM Global, щоб краще зрозуміти небезпеки, які можуть вплинути на безперервність їхнього бізнесу. Таким чином вони можуть приймати економічно ефективні рішення щодо управління ризиками. Це нетрадиційна бізнес-модель, яка поєднує запобігання втратам майна зі страховим захистом.

Інженерний персонал FM Global регулярно відвідує застраховані місця для оцінки небезпек та рекомендацій щодо покращення свого майна або методів роботи. Це дозволяє знизити фізичні та фінансові ризики у разі виникнення збитків. Приїжджали інженери FM Global і в Україну для оглядів найбільших об'єктів своїх клієнтів.